Ez egy kis szemelvény egy társasházi gondokat taglaló JOGI FÓRUM-ből!

Megertettem.
a lakotarsnak nem a modszerekben, de elmeletileg igaza van.
Azert figyelj amit irok, mert jomagam tobb mint 2.200 lakas futeskorszeru­siteset vegeztem el.

A lenyeg, a strangszabalyzok csereje,meg a lakadokban a termoszelepek beepitese..ezen­felul egz homennyisegmerore a lakasok koltsegmegosztoinak felszerelese,amely megmutatja higy a kozosen elfogyasztott ¨ 100 %- HOENERGIABOL KI MENNYIVEL RESZESEDIK. Igy egyenileg merheto es szabalyozhato a futes lakasonkent.
ti viszont olyan palyazatot adtatok be,amelyben a lakason belul sorba kotitek a radiatorokat, s a felszallo strangrol szintenkent parhuzamosan megtaplaljatok. Minden .lakas kulon merokor, s minden lakasnak kulon sajat homennyisegmeroje lesz.
Ez is jo megoldas de eppen negyszer !!! Annyiba kerul mint a madik modszer, raadasul tenyleg jelentos atalakitassal jar,mire egy 75 m2-es lakasban az 5 darab radiatort vizszintesen osszekotik,raadasul rettento ronda.
egyszeruen hivjatok ossze egyetlen kozgyulest dontsetek el, s rendelkezzetek ugy hogy ebben a temaban a kivitelezesig ujabb kozgyulest nem lehet osszehivni.

ti viszont olyan paly



Tovább: http://www.jogiforum.hu/forum/32/19378.0.0#ixzz161OVB8W8

A bejegyzés trackback címe:

https://helyesiras-jaj.blog.hu/api/trackback/id/tr282465687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása